Hinnasto - Arctic Ice Cream, Tervola

 

Hinta 7 € / pkt ,sis alv 14%

Hillajäätelö 0,5 l / 400g 7 € / pkt ,sis alv 14% Lappilaisen suon aarteista valmistetulla hillaraidalla sulostutettu kermajäätelö on valikoimamme kestosuosikki. Viime kesänä ostimme hillat tutulta poimijalta, jonka keruualueet sijaitsevat Kittilässä, lähellä Rovaniemen rajaa.
Kermatoffeejäätelö 0,5 l / 400g 7 € / pkt ,sis alv 14% Rakastettu kermatoffeejäätelömme valmistetaan itse keittämästämme fudgesta. Sen vastustamaton maku on peräisin luomuvoista, sokerista ja kermasta.
Maitosuklaajäätelö 0,5 l / 400g 7 € / pkt ,sis alv 14% Maitosuklaajäätelössämme käytämme raaka-aineena suomalaisten suosikkisuklaata. Sitä sulatetaan jäätelömassaan levykaupalla oikean maun aikaansaamiseksi. 
Vaniljajäätelö 0,5 l / 400g 7 € / pkt ,sis alv 14% Vaniljajäätelössämme käytämme täyteläistä luomubourbonvaniljaa, joka vakuuttaa vaativimmankin herkuttelijan. Vaniljajäätelö on herkullinen kumppani erilaisten leivonnaisten kuten omena- ja mustikkapiirakan rinnalle, ja se kutkuttelee makuhermoja myös sellaisenaan.
Lakutoffeejäätelö 0,5 l / 400g 7 € / pkt ,sis alv 14% Lakutoffeejäätelön salaisuus ovat lapsuudesta tutut lakritsitoffeemaikeiset, jotka sulatellaan hiljakseen jäätelömassan syleilyyn. Lakutoffeejäätelö tekee mistä päivästä tahansa karkkipäivän ja se on myös herkullinen jälkiruoka sellaisenaan tai esimerkiksi vadelmien kera tarjottuna.
Mansikkapuolukkasorbetti 0,5 l / 400g 7 € / pkt ,sis alv 14% Tämä sorbetti on oikea punaisten marjojen ilotulitus. Lappilainen puolukka ja kotimainen mansikka ovat makeanraikas yhdistelmä, joka vie makuretkelle loppukesän aurinkoisiin päiviin.  Sorbettimme ovat maidottomia ja vegaanisia.